Grups Empreses

El Ràfting és l’activitat turística estrella perquè permet accedir a les aigües braves sense cap preparació específica, sentint les sensacions dels corrents del riu.

Dins de les diferents opcions que ofereix el Parc al voltant del ràfting hi ha la que va adreçada a col·lectius d’empresa. Es denomina Ràfting Competició.

L’activitat consisteix, desprès de les preceptives recomanacions tècniques i de seguretat, en 4 baixades pel Canal Olímpic d’Aigües Braves.  Les 2 primeres són de coneixement, entrenament i adaptació al medi i les 2 últimes baixades són cronometrades.

L’equip que realitza el mínim temps en la suma de les 2 baixades és el guanyador. Els grups són normalment entre 6 i 8 persones.

Aquesta activitat es pot equiparar al que passa en el món empresarial, on una empresa (equip barca de ràfting) es troba davant d’un nou repte u oportunitat de negoci desconegut (activitat de ràfting). L'empresa cal que s’adapti ràpidament a les noves condicions del mercat (2 baixades d’entrenament) per tenir èxit en els resultats (2 baixades cronometrades) i poder recollir els premis corresponents.

Aquest equip guanyador necessita intuïció en la presa de decisions, col·locació dins de la barca, oportunitat a l’hora de remar, punts de màxim esforç, etc. disposa d’assessors externs (tècnics esportius, monitors) que el poden ajudar aportant la seva experiència en situacions similars. No obstant la decisió final és sempre la del grup.

L’experiència que té el Parc del Segre amb aquesta activitat és molt positiva, ben valorada pels clients i permet donar una visió diferent d’una modalitat lúdic-esportiva com és el Ràfting.

TARIFES PER Grups Empreses

ACTIVITATPREU
Piragüisme al canal d’aigües tranquil·les 25 €/persona
Ràfting: 4 baixades pel canal olímpic 41 €/persona
Hidrotrineu pel canal olímpic 52 €/persona

Piragüisme pel canal d'aigües tranquil·les + 3 baixades de Ràfting

52 €/persona
Piragüisme + 3 baixades de Ràfting + Open kayak 80 €/persona
Excursió amb bicicleta pels voltants de La Seu 27 €/persona

SUPLEMENT COMPETICIÓ ACTIVITATS D'AIGUA

6 persones per barca i regal d’un vestit de bany i una tovallola d’un sol ús.

140 €

El preu inclou: Monitor, lloguer de tot el material, assegurança i el dret d’utilització dels serveis de la instal·lació (vestuaris, dutxes d’aigua calenta,  etc...)

IVA inclòs

Afegeix un comentari

Accions del document